marți, 15 aprilie 2008

Invitatie

Pentru a asigura o deplina transparenta asupra activitatilor desfasurate in cadrul centrului ANSIT Timisoara, orice ong sau persoana interesata de proiectele depuse pe ICT 2008 este invitata, joi, 17 aprilie 2008, ora 16:30, la Casa Studentilor Timisoara, B-dul Regele Carol nr 9, camera 7, sa asiste la deschiderea plicurilor si verificarea eligibilitatii de catre angajatii ANSIT Timisoara a proiectelor depuse pentru acest termen limita.

Astfel veti putea afla, odata cu noi :), care sunt organizatiile aplicante si daca proiectele depuse sunt eligibile sa intre in concurs pentru finantare. De asemenea, este o ocazie buna pentru ong-urile care cer finantare sa se asigure de conformitatea aplicatiei, avand in vedere ca proiectele au ajuns la noi sigilate, iar conform metodologiei, nu am avut autorizatie sa le deschidem inainte de expirarea termenului limita.

Va reamintim ca termenul limita este 17 aprilie 2008, ora 16:00 (ora oficiala a Romaniei). Orice aplicatie adusa dupa aceasta ora nu mai poate fi luata in considerare! Jumatatea de ora intre 16:00 si 16:30, este destinata preluarii potentialelor cereri de finantare aduse de catre reprezentatii ong la ora 15:50 :) - in baza experientei noastre de pana acum, exista aplicatii aduse in ultimele minute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu