miercuri, 7 mai 2008

10 mai - Atitudine eco in Timisoara


Oferta promotionala* - nu ratati!
http://ecotimisoara .ro

Lume, lume cititi cu bagare de seama! Zi de notat in calendar... in 10 mai la Timisoara se da ceva pe gratis! Ce anume? Apai... niste atitudine eco! Prin urmare, toti cei care vor sa-si faca proviziile sunt chemati cu mic, cu mare la cea mai mare zi de ecologizare din Timisoara. Nu se intampla ad-hoc, promotia a fost pusa la punct de niste oameni cu spirit civic (si eco), reuniti sub egida Eco Club Tm, care se "ascund" spatele acestei initiative. Ce se va intampla, deci, in 10 mai? Iesim in strada, luam o gura de aer, realizam cat este de poluat, de suparare ne dotam cu armament eco (manusi, saci, greble, maturi, sape si ce o mai fi necesar) si pornim la razboi impotriva gunoaielor.Razboiul se va duce concomitent in 9 zone ale orasului de pe Bega, incepand cu ora 11:00.

Fronturile si punctele de intalnire sunt:

Zona CETATII - PIATA UNIRII: Domul Catolic, unde se vor desfasura atat activitati de ecologizare, cat si de creatie pe tematica ecologica

Zona MAL BEGA 1 (pe uscat): Podul Mihai Viteazul (zona Printul Turcesc)

Zona MAL BEGA 2 (pe uscat): Autogara Iosefin

Luciul de apa al CANALULUI BEGA (pe apa cu barcile): Podul Mihai Viteazul (zona Printul Turcesc)

Zona COMPLEX: localul 3F

Zona SOARELUI & GIROC: AEM

Zona PADUREA VERDE : Muzeul Satului

Zona LIPOVEI : Parcul situat vis-a-vis de Piata de legume

Zona GHIRODA: Intrarea în Ghiroda

Chiar daca zona in care stam nu se regaseste pe lista nu trebuie sa uitam ca luptam impotriva unor dusmani comuni: gunoaiele si nepasarea celorlati.

Concomitent cu razboiul, cei ramasi la vatra – in Piata Unirii se vor indeletnici cu transformarea gunoaielor (prada de razboi) in obiecte de arta. Contemporana, desigur!Dupa ce vor fi duse bataliile, laurii vor fi impartiti in Piata Unirii. Cum? Cu mare fast!

Toti razboinicii eco vor fi invitati sa asiste la prezentarea rezultatelor batallilor impotriva gunoaielor, la premierea obiectelor artistice realizate din prazile de razboi precum si a celor mai aprigi luptatori. Ne vom intrece in mima, creatie literara si alte stiinte.

Timisoara, ia atitudine! Ia atitudine eco!

*Oferta este nelimitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu