marți, 14 octombrie 2008

Vino sa afli cum poti accesa programul Tineret in Actiune

Ne-am decis sa reluam activitatea pe blog, chiar mai in forta decat am facut-o in vara :D

In speranta unui trafic mai mare pe blog si a unei participari din partea voastra, venim cu o oferta pe care nu o puteti refuza: un atelier despre Programul Tineret in Actiune, al Comisiei Europene. Pe langa continutul atelierului, atu-ul evenimentului consta in prezenta si experienta trainerului, Sorin Buruiana.


In cateva cuvinte, sambata, 25 octombrie, la Casa Studentilor Timisoara puteti gasi: entuziasm, profesionalism si nu in ultimul rand informatii concrete despre cum puteti deveni beneficiar al Programului Tineret in actiune. Mai jos puteti citi 'call for applications'-ul nostru, cu precizarea ca atelierul este gratuit.


Ai o idee foarte buna prin care tinerii isi pot pune in valoare creativitatea? Iti place sa cunosti culturi noi si sa te intalnesti cu alti tineri din alte tari pentru a discuta despre teme de interes comun? Vrei sa participi intr-un proiect de voluntariat de lunga durata intr-o alta tara, avand toate cheltuielile acoperite? Sau poate coordonezi deja proiecte si vrei sa afli lucruri noi despre o alta linie de finantare?


Atunci te asteptam sambata, 25 octombrie 2008, de la ora 11, la sediul ANSIT Timisoara, din incinta Casei Studentilor, B-dul Regele Carol, nr 9, cam 7, pentru a discuta despre cum poti face toate acestea, si nu numai, prin programul Tineret in Actiune. Vom vorbi despre ideile tale, despre lucrurile pe care tu vrei sa le faci, despre initiative, despre proiecte internationale, despre valori, voluntariat, despre cum poate face un tanar diferenta in comunitatea in care traieste. Ce trebuie sa faci prima data cand vrei sa partici intr-un training sau seminar international, care sunt pasii pe care sa-i parcurgi daca vrei sa organizezi un eveniment de dimensiune europeana ... toate acestea pot fi subiecte de discutie daca si tu vei fi acolo. Ai o alta intrebare ... suntem buni ascultatori si bine informati. Si pentru ca nu pretindem ca le stim pe toate, nu va irosim timpul daca nu stim raspunsul, ci il vom cauta pana in panzele ... Comisiei Europene!


Aceasta este o initiativa a Ligii pentru Educatie, Cultura si Sport iar cel ce va facilita evenimentul este Sorin Buruiana, coordonator de proiect si trainer, prezent in peste 30 de proiecte internationale, in Bulgaria, Turcia, Serbia, Ungaria, Germania, Italia, Spania, Italia, Anglia, Belgia, Danemarca si Suedia, majoritatea finantate prin programul Tineret in Actiune.


Grupul de lucru va fi format din 15 persoane, iar pentru a va afirma interesul trimiteti un mail la adresa lungu_lore@yahoo.com, iar la CC sorin.buruiana@yahoo.com. Vom merge pe principiul “primul venit, primul servit”, asfel va vom raspunde in scurt timp dupa primirea mesajului dvs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu