luni, 10 noiembrie 2008

Din pacate se intampla...

Trei persoane recomandate de Asociatia Kabinet Timisoara si-au retras participarea cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea evenimentului de la Predeal. Ce inseamna acest lucru? In primul rand lipsa de respect pentru alti tineri sau reprezentanti ong. Au confirmat participarea si au tinut locurile ocupate pana in ultimul moment, dupa care pur si simplu au anuntat telefonic ca nu mai participa. Ne vine greu sa credem ca s-a putut intampla ceva cu toate trei persoanele, in acelasi timp.
Atunci cand aflam la ora 20:30 seara, ca a doua zi avem 3 locuri libere la Predeal, ne este imposibil sa folosim lista de rezerva. Nu putem suna alti trei tineri la 9 seara sa ii anuntam ca maine la 8 dimineata vor pleca catre Predeal. Cred ca este cinsitit fata de restul participantilor si fata de tinerii care ar fi putut sa participe sa afisam numele persoanelor care au facut un asemenea gest.
BOLFOS MARIANA
STOENESCU DANIEL
PANTEA VALENTIN
Lista cu persoanele care ne-au pus in aceasta situatie dificila va fi trimisa catre celalalte centre ANSIT si catre ANSIT Romania, cu recomandarea clara de a nu fi inclusi in programele noastre viitoare. De asemenea colaborarea ANSIT Timisoara cu Asociatia Kabinet este pusa sub semnul intrebarii, ong-ul asumandu-si raspunderea pentru tinerii pe care ii recomanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu