joi, 13 noiembrie 2008

Informatii complete Dialog regional, 16-21 nov, Predeal

informatii importante:

Locatia intalnirii: Hotel Panoramic Holiday Predeal

Unde se afla hotelul: in zona “Cioplea”

Cum ajungeti: din gara, aveti doua optiuni, pe jos (aprox 15 minute) sau cu taxiul (intre 6 si 10 ron)

Cine este organizatorul: Andrei Colojoara, angajat ANSIT

Numar de urgenta: 0720.525.869

Dupa ce ati ajuns la hotel: Andrei va cazeaza, iar voi semnati diagrama de masa si cazare

Ce trebuie sa aveti la voi: buletinul sau cartea de identitate

Conditii meteo: astazi vremea a fost extraordinara, insa de duminica se pare ca va ploua sau chiar va ninge, asadar ascultati meteo inainte de pelcare si luati-va haine groase, de munte

cateva pareri de la participantii care se afla acum la Predeal

'Discutii & idei constructive; echipa comunicativa; organizatori, cazare, mancare pe masura asteptarilor mele' (Alexandru Chetan)

'Atmosfera deschisa si placuta unde ma simt in largul meu' (Carina Vasile)

'O experienta de neegalat; acumulare de cunostiinte pentru perioada imediat urmatoare; foarte buna gestiune a timpului petrecut aici '(Sorin Suciu)

'Distractie, munca, socializare & comunicare' (Iasmina)

'ANSIT – imbinarea utilului cu placutul si distractie TOT ce isi doreste un tanar in ziua de azi!' (Suciu Flori)

ce urmarim

1) colectarea feedback-ului cu privire la serviciile ANSIT 2008

2) Colectarea de recomandari pentru ajustarea si recalibrarea serviciilor ANSIT deja existente

3) Evaluarea impactului serviciilor ANSIT asupra beneficiarilor directi din 2008

4) Identificarea de noi modalitati de promovare a serviciilor ANSIT

5) Identificarea nevoilor si asteptarilor tinerilor in vederea fundamentarii viitoarelor programe ANSIT

6) Efectuarea unei analize a programelor ANSIT pe 2008

7) Elaborarea unei propuneri de plan de actiune ANSIT pentru 2009 (directii de actiune, prioritati, masuri concrete)


temele de discutie

Metodologie ICT 2008 (analiza swot, arii de imbunatatire, strategie de implementare alternativa?)

Criterii de participare la Universitatea ANSIT si Universitatea de vara ANSIT

Prioritati de cercetare ANSIT 2009

Reteauna infotin, profilul activitatilor de promovare ansit, colaboarea cu mass media


cine faciliteaza sesiunile de lucru

Andrei Colojoara – angajat ANSIT Timisoara

Daniel Nita – reprezentant al sectorului nonguvernamental, “Initiativa Tinerilor” Arad

Sorin Buruiana, trainer international

Cristina Gavrila, trainer in formare, participant TOT 2008


Program de activitati

16 noiembrie, duminica

16:00 cazarea participantilor

19:00 cina

20:30 Intalnire de bun venit (prezentarea pe scurt a programului, daca este cazul jocuri de cunoastere sau ice-breaking, distribuire ecusoane) – moderatori Andrei Colojoara si Cristina Gavrila


17 noiembrie, luni

09:00 mic dejun

10:30 – 13:00 activitati specifice pe grupe de lucru
(intervalul orar cuprinde jocurile de energizare, dupa caz scurte pauze solicitate de participanti)

Grupa 1 – participantii care nu cunosc programele ANSIT – Prezentarea Univeristatii ANSIT si Universitatii de vara ANSIT – moderator Andrei Colojoara si Cristina Gavrila

Grupa 2 – beneficiarii Universitatii ANSIT, Universitatii de Vara ANSIT, tinerii care nu au fost selectati, tinerii care cunosc programul si vor sa depuna aplicatiile pentru traininguri– Criterii de participare la Universitatea ANSIT si Universitatea de vara ANSIT – moderator Daniel Nita si Sorin Buruiana

13:30 Masa de pranz

15:00 – 17:00 sesiune comuna de lucru

Grupa 1 – modalitati de promovare a Universitatii ANSIT si a Universitatii de vara ANSIT, nevoile la care trebuie sa raspunda acestea, tematica trainingurilor pentru 2009 – moderator Cristina Gavrila

Grupa 2 – evaluarea impactului serviciilor ANSIT (universitatea de vara si ICT) asupra beneficiarilor directi – moderator Sorin Buruiana

17:00 – 17:30 Concluzii si incheierea zilei de lucru – ambele grupe

19:00 Cina



18 noiembrie, marti

09:00 mic dejun

10:30 – 13:00 activitati specifice pe grupe de lucru
(intervalul orar cuprinde jocurile de energizare, dupa caz scurte pauze solicitate de participanti)

Grupa 1 – participantii care nu cunosc programele ANSIT – Prezentarea Programului ICT – moderator Andrei Colojoara

Grupa 2 – beneficiarii ICT, reprezentatii organizatiilor care nu au primit finantare ICT, tinerii care cunosc programul si organizatiile care vor sa depuna – Analiza SWOT ICT – moderator Daniel Nita si Sorin Buruiana

13:30 Masa de pranz

15:00 – 17:00 activitati specifice pe grupe de lucru

Grupa 1 – modalitati de promovare a ICT, nevoile la care trebuie sa raspunda ICT, prioritatile pentru 2009 – moderator Cristina Gavrila

Grupa 2 – modalitati de imbunatatire ICT si strategii alternative de implementare – moderator Daniel Nita si Sorin Buruiana

17:00 – 17:30 Concluzii si incheierea zilei de lucru – ambele grupe

19:00 Cina


19 noiembrie, miercuri

09:00 mic dejun

10:30 – 13:00 Prioritatile de cercetare ANSIT 2008, sesiune de lucru comuna, se lucreaza in grupe mai mici, organizate de cei doi moderatori (intervalul orar cuprinde jocurile de energizare, dupa caz scurte pauze solicitate de participanti)

13:30 Masa de pranz

15:00 – 16:00 Prezentarea rezultatelor in plen de catre grupurile de lucru

16:00 -17:00 Brainstorming – Nevoile si asteptarile tinerilor – doua grupe de lucru selectate aleator, selectarea a cate doi lideri din fiecare grupa, care sa prelucreze alaturi de moderatori rezultatele brainstormingului (intelegere intre moderatori care doreste sa faciliteze)

17:00 – 17:30 Concluzii si incheierea zilei de lucru – ambele grupe

19:00 Cina


20 noiembrie, joi

09:00 mic dejun

10:30 – 11:30 Sesiune de lucru comuna – Reteaua Infotin, moderator Andrei Colojoara

11:30 – 13:30 Propunere plan de actiune pentru ANSIT 2009, 6 grupe de lucru (Andrei Colojoara si Cristina Gavrila)

13:30 Masa de pranz

15:00 – 16:30 Prezentarea in plen a rezultatelor celor 6 grupuri de lucru, discutii de grup pe baza propunerilor existente (Andrei Colojoara si Cristina Gavrila)

16:30 – 17:00 Comunicarea ANSIT cu mass media, (Andrei Colojoara si Cristina Gavrila)

17:00 – 17:30 Concluzii finale si incheierea zilei de lucru


21 noiembrie, vineri

Plecarea participantilor

MENIU ANSIT

ZIUA I
CINA - Ostropel de pui cu orez sarbesc 200/150 gr
Salata de sfecla rosie cu hrean 150 gr.
Papanasi cu dulceata si smantana 150 gr.
Chifle 1 buc.
Apa min/plata 250 ml.

ZIUA II MIC DEJUN - Cremwursti cu mustar 100 gr.
Unt 10gr., miere 20gr., branza topita 20 gr.
Ceai/Cafea 200 ml.
Chifle 2 buc.
PRANZ - Ciorba taraneasca de pui 40360 gr.
Gulas din carne de vita 150/200 gr.
Salata de muraturi asortata 150 gr.
Prajitura de casa cu mere 150 gr.
Chifle 3 buc
Apa min/plata 250 ml.
CINA - Pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane 100/200 gr.
Salata de gogosari umpluti cu conopida 150 gr.
Clatite cu gem 150 gr.
Chifle 1 buc.
Apa min/plata 250 ml.

ZIUA III MIC DEJUN - Oua ochi cu cascaval ras 20/120 gr.
Unt 10gr., gem 20gr., branza topita 20 gr.
Ceai/Cafea 200 ml.
Chifle 2 buc.
PRANZ - Ciorba taraneasca de legume cu ardei 360 gr.
Muschi de porc la cuptor cu cartofi taranesti 150/220 gr
Salata de castraveti murati 150 gr.
Placinta cu branza dulce si stafide 150 gr.
Chifle 3 buc
Apa min/plata 250 ml.
CINA - Snitel de pui pane cu cartofi prajiti si telemea rasa 120/150/20 gr.
Salata de varza 150 gr.
Prajitura de casa cu vanilie si lamiae 150 gr.
Chifle 1 buc.
Apa min/plata 250 ml.

ZIUA IV MIC DEJUN - Oua fierte cu branza telemea 120/50 gr.
Unt 10gr., miere 20gr., branza topita 20 gr.
Ceai/Cafea 200 ml.
Chifle 2 buc.
PRANZ - Ciorba taraneasca de porc cu ardei iute 40/360 gr.
Ardei umpluti cu carne si smantana 350 gr.
Papanasi cu gem si smantana 150 gr.
Chifle 3 buc.
Apa min/plata 250 ml.
CINA - Sote Stroganoff de vita 120 gr.
Cartofi copti cu ciuperci si smantana 200 gr.
Salata de varza 150 gr.
Chifle 1 buc.
Apa min/plata 250 ml.

ZIUA V MIC DEJUN - Salam 30 gr., cascaval 30 gr., telemea 30 gr.
Unt 10gr., gem 20gr., branza topita 20 gr.
Ceai/Cafea 200 ml.
Chifle 2 buc.
PRANZ - Ciorba de perisoare cu smantana 30/40 300 gr.
Sarmalute cu mamaliguta si smantana 30/300 gr.
Prajitura cu ciocolata “ Negresa “ 150 gr.
Chifle 2 buc.
Apa min/plata 250 ml.
CINA - Pastrav la gratar cu lamiae 200 gr.
Cartofi natur 150 gr.
Ecler cu crema de vanilie 150 gr.
Chifle 1 buc./ mamaliguta 200 gr.
Apa min/plata 250 ml.

ZIUA VI MIC DEJUN - Omleta cu sunca presata 120 gr.
Unt 10gr., gem 20gr., branza topita 20 gr.
Ceai/Cafea 200 ml.
Chifle 2 buc.
PRANZ - Ciorba taraneasca de vacuta cu ardei iute 40/360 gr.
Chiftelute marinate cu piure de cartofi 200/150 gr.
Salata de varza 150 gr.
Rulada cu ciocolata 120 gr.
Chifle 3 buc
Apa min/plata 250 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu