vineri, 7 noiembrie 2008

Retragerea participarii la evenimentele ANSIT

Desi am fi preferat sa nu fie cazul pentru abordarea unui astfel de subiect, situatia existenta ne obliga sa o facem. Centrul ANSIT Timisoara a luat in considerare recomandarile voastre cu privire la confirmarea participarii, mai repede decat 3 sau 4 zile inainte de inceperea efectiva a evenimentului. Asadar, la Predeal, intalnire organizata de noi, persoanele selectate au primit confirmarea de participare in MAXIM 48 DE ORE de la expedierea formularului. Cred ca nu poate fi pus sub indoiala respectul nostru pentru programul vostru personal.

De aceea indraznim sa cerem acelasi respect de la voi in ceea ce priveste lista noastra de participanti. Odata confirmata participarea, cazarea si masa dumneavoastra este achitata in avans. Daca va retrageti cu doua zile inainte de inceperea evenimentului, pe de o parte risipiti o suma foarte mare de bani, iar pe de alta parte blocati participarea unui alt tanar.

Suntem convinsi ca exista situatii deosebite care va determina sa va retrageti participarea. Avem toata intelegerea pentru cazurile speciale, insa se impun anumite masuri din partea noastra, care sa ne protejeze de neseriozitatea unor participanti. Astfel, pe viitor, Centrul ANSIT Timisoara isi rezerva dreptul de a refuza accesul la viitoarele programe, tinerilor care au confirmat o participare si o retrag cu mai putin de 5 zile inainte de inceperea evenimentului.

Un comentariu:

  1. Desi cred ca scuzele sunt de prisos in acest moment, consider necesar a fi facute. Nu pot indrepta greselile, insa pe viitor sper sa fie evitate. Asupra celor in cauza de la care s-a generat problema in curtea propie am luat o serie de masuri sanctionatori in limitele cadrului voluntar-organizatie. Curand celor care au creat probleme atat organizatiei dar si institutiei partenere li se vor aplica si alte masuri disciplinatori din partea intregii asociatii.
    Desi pierderea din aprecierea partenerului si credibilitatea organizatiei nu se poate recupera, efortul de pastrare a relatiei de respect reciproc trebuie facut. In acest sens este conceput prezentul demers.

    inculpat de serviciu
    pentru persoanele care au abuzat de increderea mea
    responsabil Asociatia Kabinet din Timisoara
    Handro Valentin

    RăspundețiȘtergere