luni, 24 noiembrie 2008

Serious Juggling Convention

*mesaj preluat in vederea promovarii*
Dragi prieteni si parteneri,

Cu mult entuziasm dorim sa va povestim cate putin despre noul proiect TSRT-R pe anul 2009, care speram ca va va trezi interesul si in cadrul caruia veti dori sa ne deveniti partneri: SERIOUS JUGGLING CONVENTION - prima conventie de jonglat din Romania!

Aceasta se va desfasura in Timisoara, in primul weekend al lunii august 2009, intr-o locatie tangenta Padurii Verzi (locatia finala este inca la stadiul de propuneri, printre variantele dorite se numara zona de camping de pe Calea Lugojului / Muzeul Satului / Liceul Silvic; va vom anunta pana la sfarsitul lunii in aceasta privinta!).

Acest eveniment va contine ateliere profestioniste de jonglerii pentru 150 de participanti din toata tara, ateliere de jonglerii cu nivel de incepator pentru publicul timisorean, spectacole de circ modern si contemporan realizate de artisti internationali (Franta, Belgia, Polonia), spectacole pirotehnice (jonglerii cu foc), carnaval in timpul zilei pentru publicul din Timisoara, concerte si party-uri cu artisti importanti pe scena muzicala romana.

Fiind un eveniment de factura internationala, TSRT-R invita toti prietenii, partenerii si viitorii parteneri sa ia parte in organizarea acestui eveniment, care cu siguranta va avea un impact puternic in programul cultural timisorean pe anul 2009! Pentru detalii suplimentare, programul evenimentului si departamentele in cadrul carora va puteti implica, contactati:

Flavia Matei 0723 123 221
presedinte--The Serious Road Trip Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu