miercuri, 11 iunie 2008

pregatire pentru obtinerea unui job la bruxelles

CEFEC (Centre Européen de Formation sur l'Europe et ses Concours - www.cefec.eu ) cu sediul in Bruxelles, va organiza in Bucuresti in 26 -28 septembrie 2008 un seminarul de formare pentru concursurile europene.
CEFEC, impreuna cu sindicatul Comisiei Europene TAO-AFI, va veni cu o echipa de functionari europeni pentru a pregati participantii romani in vederea concursului AD5 (administratori), ce urmeaza sa aiba loc cel mai probabil in luna octombrie 2008. Pentru mai multe detalii asupra concursului: http://europa.eu/epso/index_en.htm.
Publicul tinta este reprezentat in principal de functionari publici, profesionisti in domeniul afacerilor europene, proaspeti abolventi, economisti, juristi, specialisti in diverse domenii de interes pentru institutiile europene. Pentru a obtine documente de informare (general information bucharest seminar si programme seminar in bucharest) si pentru eventuale intrebari complementare legate de eveniment, doamna Adriana Tuca, Director Adjunct CEFEC, va sta la dispozitie la adresa de e-mail adriana.tuca@cefec.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu