joi, 12 iunie 2008

UNDERCOVER STAR


Acest proiect este finantat de ANSIT prin Programul National de Finantare Initiative Comunitare de Tineret - ICT 2008 (pentru informatii suplimentare despre finantari si lista proiectelor finantate in 2008, acceseaza pagina principala "finantari ict 2008" )

Esti tanar, esti talentat, esti fain.

Mergi la toate concertele, piesele de teatru, lansarile de carte, expozitiile si happeningurile din orasul tau si te gandesti tot timpul ca ai putea sa fii si tu la fel de bun ca ei daca cineva ti-ar da o sansa!

Daca stii sa canti, dansezi, pictezi, fotografiezi, esti pasionat de design sau ai alte veleitati artistice si simti nevoia sa ti le manifesti te vrem!

Asociatia Culturala Turn te invita in 28 si 29 iunie cu incepere de la ora 17:00 in Complexul Studentesc din Timisoara sa iei parte la un eveniment aparte.

Preselectia pentru eveniment este deschisa tuturor tinerilor interesati de muzica, dans, pictura, fotografie sau orice alt domeniu artistic. Pentru inscriere trimiteti un email la sokereseuropa@ gmail.com nu mai tarziu de 16 iunie si noi va vom contacta degraba. Detalii despre conditiile de participare pe http://www.culturn.blogspot.com/

Invitati:

Luna Amara - concert - 28 iunie, ora 21:00

Colombo de Niro - concert - 29 iunie, ora 21:00

Dupa concert - spectacol de foc - The Serious Road Trip Romania

Undercover Star este un proiect de promovare a tinerelor talente initiat de Asociatia Culturala Turn cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Srijiniriea Initiativelor Tinerilor. Intrarea la toate actiunile din eveniment este gratuita.

Parteneri: NUDE, OSUT, Casa de Cultura a Studentilor Timisoara, Sound Creation, 24 Fun, Alternativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu