vineri, 13 iunie 2008

UNIVERSITATEA DE VARA ANSIT


Luni, 16 iunie, incep inscrierile pentru trainingurile gratuite in cadrul Universitatii de Vara ANSIT 2008. Pentru inscriere ai nevoie doar de formularul de inscriere si de o recomandare din partea unui ong sau a unei institutii (de invatamant sau autoritate locala).


ANSIT asigura cazare, masa si contravaloarea trainingului, tie iti ramane sa te ocupi de transport pana la locatia aleasa (Mamaia - pe litoral sau Paraul Rece - la munte). Poti alege din 20 de traininguri, unele acreditate de minister, sesiunea care ti se potriveste. Formularul de inscriere si detalii despre cum poti fi tu cel selectat, gasesti la adresa http://www.ansitromania.ro/?page=noutati_presa&ArticolID=57, in cadrul brosurii de anul acesta.


Descarca brosura si afla tematica trainingurilor si perioada de desfasurare! Daca esti din judetul Timis, Arad, Hunedoara sau Caras -Severin, echipa de la ANSIT Timisoara te asteapta sa te inscrii. Personal la sediul nostru, prin fax sau de anul acesta chiar si pe e-mail. Suntem aici sa iti raspundem la orice intrebare, nu ezita sa ne lasi un comentariu. Acceseaza in zilele urmatoare blogul si vei putea citi detalii suplimentare si noutati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu