luni, 17 noiembrie 2008

Colectie de amintiri

Ieri, a inceput cea de-a doua sesiune a Dialogului regional de la Predeal. Tinerii din prima sesiune, s-au intors de astazi la facultate, la lucru sau la activitatile lor zilnice. Ne-am dori foarte mult sa pastram legatura, sa povestim despre momentele bune si lucrurile pe care le putem imbanatati in viitoarele activitatile ansit. Asadar, mai pe scurt, adunam poze, impresii, reclamatii sau chestii funny despre Predeal 11-16 noiembrie. Va asteptam cu comentarii pe blog, sau materiale pe ansittm@yahoo.com. Tot ce ne transmiteti va fi urcat in cel mai scurt timp pe blog. Sigur aveti o poza sau ceva de spus! Noi asteptam!

5 comentarii:

  1. Saluuut, Sorana aici:-p
    O sa fac eu primul pas:-) Imi pare rau ca nu am apucat sa-mi iau ramas bun de la toti din cauza ca am plecat de sambata seara dar poate o sa o fac cu alta ocazie, poate o sa aplicati in continuare la programele desfasurate de Ansit si cu siguranta o sa ne mai intalnim. Vreau si eu pozeeeee ca nu am decat cateva (cele postate de Ansit p blog) :-p Super experienta ...din nou! Multumim Ansit:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sooooper experienta!!
    As fi vrut sa ninga si cand am fost prima sesiune!:-(

    SORINA

    RăspundețiȘtergere
  3. noi va multumim ca ati participat si asteptam cu nerabdarea cat mai multe poze, sa facem un album complet :D poate reusim sa reconstituim intreaga sesiune doar din imagini :)ar fi ceva interesant, un fel de raport strict vizual al evenimentului...eu personal inca mai sper sa aflu chestii picante, feedback informal, depind de voi sa aflu ce s-a intamplat acolo ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt Alin , Stoica Alin din a 2-a grupa si as vrea sa multumesc Ansit-ului pentru realizarea acestui minunat program ... a fost o experienta foarte frumoasa .
    Sincer imi e dor de ce s-a intamplat acolo, de acei oameni minuanti.
    Imi pare rau ca nu mi-am luat ramas bun de la toti participantii, dar va doresc la toti numai bine. Sper sa pastram legatura si sa ne mai reintalnim cat de curand. V-am lasutat pe toti

    RăspundețiȘtergere
  5. maine pregatim toate pozele pe care le avem, urcam cat mai multe dintre ele pe blog :), iar in cursul saptamanii speram sa reusim sa procesam foile de flipchart si sa facem publice rezultatele muncii voastre ;;)

    RăspundețiȘtergere